Υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης στο νοσοκομείο από υπερκόπωση.

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, όπως και κάθε μέρα, υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης ξύπνησε κανονικά στην ώρα του για να προλάβει να χτυπήσει την κάρτα στην ώρα του στις 07:59 στα γραφεία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Να σημειώσουμε πως ο υπάλληλος ήταν στο αρμόδιο τμήμα που έκοβε τις αποδείξεις για τις πληρωμές προς το δήμο (κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας, ΟΓΑ, Νερό κ.α.)

Μετά από ένα κοπιαστικό δίωρο κόβοντας αποδείξεις ακατάπαυστα προς τους καλοπληρωτές δημότες, προσπάθησε να κάνει ένα 45′ διάλειμμα αλλά μάταια. Με τόσο φόρτο εργασίας το 45′ έγινε μισάωρο ξαναγυρίζοντας τον υπάλληλο πίσω στο γραφείο του. Περίπου στις δύο το μεσημέρι και λίγο πριν σχολάσει, ο υπάλληλος ένιωσε αδιαθεσία, ζάλη και μία σκοτοδίνη. Αμέσως συνάδελφοι του καλέσανε ασθενοφόρο και μετά από λίγες ώρες η διάγνωση έλεγε υπερκόπωση. Ο ζήλος για εργασία του υπαλλήλου τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Εμείς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και το ταχύτερο δυνατό πίσω στην υπηρεσία για την καλή εξυπηρέτηση του δημότη, αλλά προσοχή, πάνω απ όλα η υγεία.