Το φεστιβάλ φραπέ είναι μια πραγματικότητα

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Ο δήμος Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια φορέων διοργανώνει το πρώτο φεστιβάλ φραπέ στην Ελλάδα. Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει το Μάιο στη Θεσσαλονίκη και ήδη ξεκίνησαν οι πυρετώδεις προετοιμασίες. Τραπεζοκαθίσματα τοποθετεί η δημοτική αστυνομία σε μεγάλο μέρος των αδειών πεζοδρομίων και πεζοδρόμων της πόλης μας ώστε να φιλοξενήσουν τον όγκο των επισκεπτών.

Επίσης με μία κίνηση που δείχνει την πίστη του σε αυτό το φεστιβάλ, ο δήμος Θεσσαλονίκης δημιούργησε δεκάδες θέσεις για διπλοπαρκαρισμένα σε μεγάλους δρόμους της πόλης όπως, Τσιμισκή και Μητροπόλεως. Η Λεωφόρος Νίκης βεβαίως και θα έχει την τιμητική της. Τα μαγαζιά ήδη προμηθεύονται κιλά με φραπέ για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη ζήτηση. Πολλοί εικοσάχρονοι, έχουν δηλώσει συμμετοχή σε εθελοντική εργασία, για να σερβίρουν τα φραπεδάκια στους φεστιβαλιζόμενος.

Εδώ να τονίσουμε πως το φεστιβάλ θα τιμήσει το διάσημο συγκρότημα Scorpions, δηλώνοντας μας σε αποκλειστικότητα, πως αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση του γκρουπ στην ιστορία του. Με πικρία έφυγαν από τη συνάντηση των φορέων οι ένωση σαντουιτσάδων, διότι δε κατάφεραν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη διοργάνωση. Σε δήλωσή τους αναφέρουν πως έρχεται το φεστιβάλ του σάντουιτς με γύρο σύντομα. Εμείς ευχόμαστε το φεστιβάλ αυτό να γίνει μια καθημερινότητα για την πόλη μας.

Το άρθρο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας