Στο Βερολίνο καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος

Πρόσκληση δέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος από τον Μίχαελ Μίλερ δήμαρχο Βερολίνου, εχθές 18 Φεβρουαρίου. Ο λόγος της πρόσκλησης είναι η βαθιά αγάπη και εκτίμηση  των Γερμανών προς το πρόσωπό του Λάκη Λαζόπουλου. Πληροφορίες λένε πως εκτός από τη μεγάλη φιέστα που θα δοθεί στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης και το πλούσιο  κέτεριγκ, τη μουσική την ανέλαβε η μπάντα του δήμου οπού και θα παίξει εμβατήρια και γερμανικούς σκοπούς, χαρίζοντας στους καλεσμένους της εκδήλωσης κέφι και ζωντάνια.

Επίσης στην λαμπρή τελετή θα δοθεί στον Λάκη Λαζόπουλο το χρυσό κλειδί της πόλης. Φήμες λένε πως την εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο όποιος δείχνοντας ανωτερότητα και υπεροχή θα πάει στην εκδήλωση προς τιμήν του Λάκη αγνοώντας τις δηλώσεις του περί “καθηλωμένου μυαλού”. Το χρυσό κλειδί που θα παραδώσει ο κύριος Μίλερ στο Λάκη Λαζόπουλο έχει γίνει ήδη παραγγελία. Πήγες μας αναφέρουν πως ο δημιουργός είναι ένας αργυροχρυσοχόος από τα Νέα Λιόσια.

Τέλος να αναφέρουμε πως η τιμητική εκδήλωση προς το Λάκη θα γίνει περί τα τέλη Απριλίου για να έχουν ανθίσει αμυγδαλιές στους δρόμους του Βερολίνου, είπε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος.