Ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη ακόμη ελπίζει στην αύξηση του μισθού του στα 751€

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Ο Πάνος είναι ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιανουαρίου, φυσικά, οπως και του Σεπτεμβρίου ψήφισε Αλέξη Τσίπρα για να κυβερνήσει. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε βουλκανιζατέρ, ακόμα και σήμερα ελπίζει στην αύξηση του μισθού του ισχυριζόμενος την υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μετά από μια μεγάλη κουβέντα που είχαμε μαζί του είναι σχεδόν σίγουρος πως και οι υποσχέσεις – εξαγγελίες του Τσίπρα από τη ΔΕΘ θα γίνουνε πραγματικότητα. “Είμαι 100% σίγουρος ότι Τσίπρας είναι καλό παιδί, νέος πολιτικός και με ήθος… Είμαι σίγουρος ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του για αύξηση του μισθού, προσλήψεις στο Δημόσιο και ανάπτυξης τη χώρα”. Μας λέει χαρακτηριστικά ο Πάνος.

Όσο για το αφορολόγητο στις 12.000 €  απο τη στιγμη που δεν το πιάνει κανένας πολίτης στη χώρα αυτό το όριο, δεν έχει νόημα να θεσπιστεί ένας τέτοιος νόμος, οπότε σε αυτό η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχουν πει κάποιο ψέμα στον ελληνικό λαό.

“Να δείτε που το δωρεάν wifi στη χώρα, θα το φέρει ο Αλέξης τελικά, άσχετα με τις ψεύτικες υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά…” Και με αυτό κλείσαμε την κουβέντα με τον Πάνο(γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της). Σε περίπτωση εκλογών στη Ελλάδα, μας λέει πως και πάλι Σύριζα θα ψήφιζε, ισχυρίζεται πως υπάρχει έργο και θέλει να το δει να πραγματοποιείτε. Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία…