Ο σωστός τρόπος για να πετάξεις ένα δίσκο με λουλούδια στα μπουζούκια τώρα έγινε επιστήμη

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά από παρακίνηση των φίλων ελληνικής λαϊκής μουσικής, διοργανώνει ημερίδα με σκοπό την εκμάθηση ρίψης λουλουδιών στα κέντρα διασκεδάσεων.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε απο το βουνό με τους δίσκους και λουλούδια σε γνωστό κέντρο διασκεδάσεων της Θεσσαλονίκης το ΑΠΘ διοργανώνει αυτήν τη σεμνή τελετή, με τη συμμετοχή έγκριτων καθηγητών του  πανεπιστημίου.

“Πιάνοντας το δισκάκι από κάτω και πετώντας το με μία Α ταχύτητα προς την πίστα δημιουργείς μια καμπύλη Β και το δισκάκι βρίσκει το στόχο του” μας λέει χαρακτηριστικά ο Κ Παπαδόπουλος ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου. “Σωστός τρόπος ρίψης του δισκακίου είναι, καθώς το πετάς, να τραγουδάς όποιο τραγούδι ερμηνεύει ο καλλιτέχνης εκείνη τη στιγμή”

Σε άλλη συνέντευξή του ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Τ. Λεοντιάδης μας αναφέρει πως είναι συνταγματικό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη, να μπορεί ελεύθερα να πετάει δισκάκια στον αγαπημένο του τραγουδιστή αγνοώντας αν η τιμή του είναι 10, 100 ή 1000€ το δισκάκι, αντικρούοντας έτσι ρεπορτάζ μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Εμείς οφείλουμε να υποστηρίξουμε την αλήθεια και αναφέρουμε μόνο ένα “Δώστε λουλούδια στο λαό, η μάνα σου εσύ και εγώ”.