Νεαρός Χίπστερ, απολογείται για ένα ξυραφάκι

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Νεαρός χίπστερ παίζοντας όνομά, ζώο, φυτό με τους φίλους του, στο γράμμα Ξ είπε ξυραφάκι. Έντρομοι οι συμπαίκτες του τον κοίταξαν με απορία, μη γνωρίζοντας το αντικείμενο. Ο νεαρός χίπστερ γεννημένος το 81 και γνωρίζοντας το ξυραφάκι, φιλότιμα προσπάθησε να τους δώσει να καταλάβουν πoιο είναι το παράξενο αντικείμενο.

“Στο γράμμα Ξ είπε ξυραφάκι, προσπαθήσαμε να καταλάβουμε ποιο είναι το αντικείμενο μα ήταν αδύνατο. Στην κατηγορία πράγματα σε εκείνο το παιχνίδι του βάλαμε μηδέν πόντους. Οι όροι του παιχνιδιού οταν ξεκινήσαμε ήταν ξεκάθαροι. Θα λέμε αντικείμενα που γνωρίζουμε όλοι.”

Δηλώνει ένας παίκτης που βρισκόταν σε εκείνο το γύρο του παιχνιδιού.

Ο νεαρός νιώθοντας ντροπή για αυτό που έγινε γύρισε στο σπίτι του και πέταξε την ξυριστική μηχανή που του είχε ξεμείνει από το 2003 σε ένα ντουλαπάκι του μπάνιου. Υποσχέθηκε στον εαυτό του πως ποτέ ξανά δεν θα γυρίσει να κοιτάξει ξυραφάκι, ακόμα κι αν κάποια στιγμή, το φέρει και πάλι η μόδα στο προσκήνιο. Φοβέρα προβληματισμένος από το γεγονός, έβαλε γρήγορα λίγο πηλό στο μουστάκι του και βγήκε για ένα μπέργκερ. Αυτό και τα κοκτέιλ τον βοηθάνε πάντα να ξανά βρει τον εαυτό του.