Με μεγάλη επιτυχία γιόρτασαν και φέτος οι Έλληνες το κυβερνητικό σχήμα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις ανά την επικράτεια

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η κυβέρνηση μας, γιόρτασε και γιορταστικέ σε όλη την Ελλάδα με τιμές και πανηγύρια. Οι φιγούρες των αρμάτων δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν σε γελοιότητα την πραγματικότητα στη χώρα παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των κατασκευαστών τους.

Με το μνημόνιο στο χέρι ο βασιλιάς καρνάβαλος παρελαύνει στους δρόμους της Πάτρας και σίγουρα είναι ο καταλληλότερος για να το κρατάει στα χέρια του μετά την ελληνική κυβέρνηση βέβαια.

patra-karnavali-tsixlagr-tsixla

Και στην Ξάνθη γιορτάστηκε με κάθε τιμή το καρναβάλι και εκεί είχε την τιμητική τους η κυβέρνηση και το τρίτο μνημόνιο. Οι καρναβαλιστές ντυμένοι μνημόνια και μικροί Τσίπρες συμπλήρωναν την παρέλαση και έδιναν έναν τόνο επικαιρότητας στις γιορτινές εκδηλώσεις.

ksanthi-karnavali-tsixla-tsixlagr

Στη πόλη της Κοζάνης η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και μάλλον μιλάμε για κάποιον συγγενή από τα στελέχη της κυβέρνησης, δεν εξηγείτε διαφορετικά.

kozani-karnavali-tsixlagr-tsixla

Σε όλες τις περιπτώσεις η χώρα έζησε και με ένα τόνο ευθυμίας το καθημερινό καρναβάλι που ζούμε στην πραγματικότητα. Φήμες λένε πως στην Πάτρα ζητάνε να κάψουν κάποιον πολιτικό αντί για την φιγούρα του βασιλιά καρνάβαλου. Η κυβέρνηση αρνείται σθεναρά για αυτή την εξέλιξη και μάχεται για το κάψιμο της φιγούρας.

karnavalos-tsixla-tsixlagr