Κατασκευαστής χαρταετών έκανε χρυσές δουλειές με τους Έλληνες πολίτες

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Ο κ. Γιώργος είναι κατασκευαστής χαρταετών από το 1989. Το εργαστήριο το δημιούργησε από χόμπι και αγάπη για τους χαρταετούς μέχρι που μια μέρα αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα.

Όσο περνούσε η δεκαετία του 90΄, οι δουλειές με τους χαρταετούς αυξανόταν στο εργαστήριο του κυρίου Γιώργου. “Τότε για πολλά χρόνια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και οι χαρταετοί είχαν μόνο ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά και νοοτροπία, σαν να μην υπάρχει αύριο για το χαρταετό ένα πράμα” μας λέει ο κ. Γιώργος. Μεγάλη έξαρση όμως σημειώθηκε το 2004 με τους ολυμπιακούς αγώνες και το κύπελλο της Ελλάδας στο Euro. Τότε κυβέρνηση η ΝΔ και η εταιρία σταθερά σημείωνε μόνο άνοδο. Ο Έλληνας τον πετούσε (τον χαρταετό) καθημερινά με μεγάλη επιτυχία και επιδεξιότητα. Οι κυβερνήσεις βοηθήσανε πολύ στην εκμάθηση του πετάγματος. Tο ΠΑΣΟΚ δημιούργησε και ειδικό ΚΕΚ το 1999 για την σωστή και πλήρη εκμάθηση του πετάγματος.

Οι Έλληνες συνεχίσαμε να πετάμε μέχρι και σήμερα με επιδεξιότητα τον αετό μας αλλά με κυβέρνηση Σύριζα το πέταγμα πήγε ένα βήμα παρακάτω. Επαγγελματισμός στο πέταγμα του αετού σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα σε αυτό, είναι πολύ καλή αυτή κυβέρνηση.

“Ο Έλληνας και ο χαρταετός είναι δυο αλληλένδετες έννοιες. Δεν χωρίζουν, δεν αλλάζουν κι αν μάθεις να τον πετάς καλά σίγουρα υπάρχει και η επιβράβευση, ίσως  κάποια δημόσια θέση και για σένα”