Οι δύσκολες ώρες του Γιάνη Βαρουφάκη παρέα με τους κοριούς

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Με γνωστή εταιρεία εντομοκτόνων συναντήθηκε εχθές αργά το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στη μακρά συνάντηση που είχανε, το θέμα συζήτησης ήτανε η προώθηση του νέου απωθητικού κοριών της εταιρίας. Ο κύριος Βαρουφάκης σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει το μεγάλο του πρόβλημα με τα έντομα που είχε στο νεοκλασικό του σπίτι στην πλάκα. “Καθημερινά ξόδευα λίτρα πετρέλαιο προσπαθώντας να τους εξολοθρεύσω” είχε δηλώσει σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.  Μην μπορώντας να βρει λύση, δημιούργησε με την εταιρεία ένα απωθητικό κοριών σπουδαίας τεχνολογίας και πρακτικότητας. Εδώ να σημειώσουμε πως οι κοριοί είχανε γίνει έμμονη ιδέα στον κύριο Βαρουφάκη αλλά πολλοί εξ’αυτών κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι και μαζί του, στο σακάκι του, στο παντελόνι του, πολλές φορές ακόμα στις τσέπες του.

“Δημιουργώντας αυτό το απωθητικό γλυτώνω από πολλά, το κυνήγι και την ενόχληση αυτού του εντόμου. Θυμάμαι τότε στο Eurogroup του Ιουλίου είχα έναν στην τσέπη μου… δεν μπορείτε να φανταστείτε τις δύσκολες ώρες που πέρασα προσπαθώντας να τον ηρεμήσω…”

Το promotion του απωθητικού των κοριών έχει ξεκινήσει ήδη στην ελληνική τηλεόραση και αναμένεται σύντομα στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Το άρθρο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας