Επιτέλους, δίδακτρα στα δημόσια σχολεία προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Με επευφημίες και αλαλαγμούς περιμένουν τον κύριο Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη (βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ) η ένωση τοπικών οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, να επιστρέψει απο την κοινοβουλευτική του εργασία στην πρωτεύουσα.

Οι πρόεδροι των τοπικών και στελέχη του κόμματος, βγήκαν σε αυλές, πλατείες και πάρκα για να κόψουνε λουλούδια και βάγια ώστε να υποδεχθούν τον κύριο Τριανταφυλλίδη στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Με αυτή την κίνηση θέλουν να τον συγχαρούν για την εξαιρετική πρόταση που έκανε στο ελληνικό κοινοβούλιο για την παιδεία.

Δημοτικό σχολείο μπροστά στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, έχει ήδη εκδόσει τον τιμοκατάλογο, τον οποίο θα κάνει χρήση από τον Σεπτέμβρη του 2016 στους υποψήφιους μαθητές του. Πληροφορίες μας λένε, πως οι τιμές διαμορφώνονται με βάση την θέα από τα παράθυρα του σχολείου. Διευκρινιστικά, οι αίθουσες που βλέπουνε από την πλευρά της θάλασσας θα έχουν υψηλότερα δίδακτρα από αυτές που βλέπουνε στην οδό Μαρία Κάλας.

Εκτεθειμένος δηλώνει ο σύλλογος ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Ελλάδος. Όπως ισχυρίζονται, τα δημόσια σχολεία θα γίνουνε ανταγωνιστικά στις τιμές σε σχέση με τα κολέγια. Αυτό θα οδηγήσει πλήθος κολεγιόπαιδων να στραφούν προς τη δημόσια εκπαίδευση.

Το άρθρο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας