Ενισχύουν τα μπλόκα των αγροτών η ένωση μανεκέν Θεσσαλονίκης

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Με ένα δελτίο τύπου και μια σεμνή φωτογράφιση στο μπλόκο των Μαλγάρων, σήμερα το πρωί, η ένωση μανεκέν Θεσσαλονίκης δηλώνει πως είναι στο πλευρό του έλληνα αγρότη, καταγγέλλοντας συγχρόνως το αθηνοκεντρικό κράτος και την κρατική καταπίεση με το τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο που φέρνει προς υπογραφή.

”Η ένωση μανεκέν Θεσσαλονίκης, καταδικάζουμε κάθε παράνομη και μονομερή κίνηση της κυβέρνησης ενάντια στον όμορφο ελεύθερό επαγγελματία, την καλοντυμένη εργαζόμενη πωλήτρια σε μαγαζί καλλυντικών αλλά κυρίως τον μπρατσωμένο έλληνα αγρότη. Η ελληνική κυβέρνηση στοχοποιώντας τον αγρότη καταδικάζει τον δυνατό με τα ροζιασμένα χέρια, πλην τίμιο εργάτη της γης, σε πρακτικές που δεν αρμόζουν σε αυτόν αλλα και σε κανέναν άλλο έλληνα πολίτη. Εμείς σαν ένωση μανεκέν, είμαστε δίπλα στον ελεύθερό επαγγελματία, την καλλωπισμένη πωλήτρια, τον γραβατωμένο δικηγόρο, αλλά και πλάι στον έλληνα αγρότη του μόχθου και της εργατιάς”

Με αυτό το δελτίο τύπου κόλαφο, η ένωση μανεκέν Βορείου Ελλάδος δίνει δυναμικό παρόν σε όλα τα μπλόκα της Βορείου Ελλάδος στηρίζοντας τον αγρότη στο δύσκολο αγώνα του.

 

enosi-maneken-thessalonikis02