Καθοριστική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για νεαρό φοιτητή

Καλτσοφορεμένη σαρανταποδαρούσα

Ο νεαρός Γιώργος ειναι απο τα Γρεβενά και μένει στη Δυτική Θεσσαλονίκη, είναι 18 χρονών και είναι πρώτο έτος στο ΤΕΙ λογιστικής Θεσσαλονίκης. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την περίμενε εδώ και πολύ καιρό. Άνεργος στο επάγγελμα λόγω σπουδών, ο Γιώργος αφιέρωσε όλο το χαρτζιλίκι που του δίνει ο πατέρας του, όπου με αυτό θα περνούσε το μήνα, σε ερωτικά δώρα με νόημα αλλά και πολύ φαντασία για την αγαπημένη του.

Ο νεαρός με φοβερό ερωτισμό πήγε από την Παρασκευή σε γνωστό μαγαζί με παιχνίδια εισαγωγής απο την Κίνα και πήρε ένα ζευγάρι γούνινες χειροπέδες και ένα μαξιλαράκι καρδούλα. Φυσικά δε παράλειψε τα φρέσκα λουλούδια που αγόρασε χθες, ομώνυμη μέρα του έρωτα. Ένα μπουκέτο από κατακόκκινα τριαντάφυλλα και μια καρτούλα που έγραφε “Ορκίζομαι αιώνια αγάπη. Σ’ αγαπώ πολύ μωράκι μου”.

Τα παραπάνω δώρα παραδόθηκαν εχθές στα χέρια της αγαπημένης του σε γνωστό φοιτητικό καφέ της παραλίας, συνοδευόμενα από ένα φραπεδάκι. Η κοπέλα του με πολύ χαρά πήρε τα δώρα και ένιωσε τόσο ευτυχισμένη γι’ αυτό τον έρωτα, που ακόμα και σήμερα Δευτέρα είναι σίγουρη πως η αιώνια αγάπη που γράφει επάνω στην κάρτα είναι πραγματικότητα.

Ο νεαρός υπερήφανος για τα υπέροχα δώρα που της πήρε από την πλευρά του, πιστεύει πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι καθοριστική ημέρα και την ανθρωπότητα.